Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Kolejną nominowana osobą jest @Aven Zapraszam do zadawania pytań 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAAMIAAN 16 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Hmm... 1. Grasz na DeathRun CS 1.6 ? 2. Masz prace ? Jaką ? 3. Podoba ci się @Tymbarkowa :3 ? 4. Znasz https://www.youtube.com/channel/UC3AqXmyeOPUPxDchLJ1_BpA ? 5. Na ile rang jeszcze cie stać ? 6. Masz kanał na yt ? 7. Z czym ci się to kojarzy ? 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 [P] No elo [P] Co tam [P] Jak tam [P] No to elo XD 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 (edytowane) [P] Hejka Kubuś! [P] Jak tam? [P] Jak zdrówko? [P] Cieszysz się, ze Ciebie nominowałam? [P] Nie jesteś zły, że będzie około 100 pytań? [P] Wiesz, że Ciebie kocham? [P] A Ty mnie? [P] Dlaczego? [P] Opiszesz mnie w 5 słowach? [P] A siebie? [P] Co cenisz w innych? [P] A co Cię w nich odpycha? [P] Ulubiona pora roku? [P] Dlaczego @Moto Moto jest taki głupi? [P] Kogo najbardziej lubisz z sieci? [P] Kogo chciałbyś spotkać? [P] Kogo nie lubisz/nienawidzisz? [P] Masz idola? [P] Jak tak, to jakiego? [P] Ulubiony film? [P] Czego sie wstydzisz? [P] Jak znalazłaś się na cs-classic? [P] Kolor oczu? [P] Ile masz wzrostu? [P] Jaki masz kolor włosów? [P] Masz może dziewczynę? Czy jesteś mi wierny? [P] Masz jakieś zwierzątko? [P] Lubisz czarny humor? [P] Gotowanie czy sprzątanie? [P] A umiesz gotować wgl? [P] Ugotujesz mi coś kiedyś? [P] Go trip Katowice? [P] Wiesz, że czekam na Ciebie prawda? [P] Czytasz książki? [P] Film czy książka? [P] Z kim najbardziej dogadujesz się z sieci? [P] Masz plany na przyszłość? [P] Też uważasz, że jestem atencjuszką? [P] Ulaną? [P] Wkurzam Cię czasami? [P] Czym, jeśli tak? [P] Jaki jest Twój ulubiony klub piłkarski? [P] Chciałbyś się przeprowadzić? Jak tak, to gdzie? [P] Przyjaźń czy miłość? [P] Dlaczego? [P] Nie zabijesz mnie za taką ilość pytań, prawda? [P] Wolałbyś, żyć w samotności czy otaczać się w samym fałszywym otoczeniu? [P] Kim chciałeś zostać, gdy byłaś mały? [P] Zmieniłbyś coś w sobie? Jak tam, to co? [P] Wróciłaaaaaaam! [P] Cieszysz się?! [P] Ja wiem, że tak! ❤️ [P] Tęskniłeś za mną? [P] Dlaczego? [P] Cieszysz się, ze pomagam Ci w grafice? [P] Słabo tłumaczę prawda? [P] Zapłacisz mi za to? [P] W jaki sposób? [P] Ale wiesz, ze ja tylko przyjmuję zapłaty w formie naturalnej? [P] Ulubione picie? [P] Ulubione danie? [P] Ulubione słodycze? [P] Ulubiony fast food? [P] Ulubiony kolor? [P] Masz rodzeństwo? [P] Jak masz na drugie imię? [P] Chciałbyś coś w sobie zmienić? [P] Jak tak, to co takiego? [P] I dlaczego akurat to? [P] Jakaś wyższa ranga na forum czy jednak nie? [P] GO Grafik co? [P] Chętnie bym chciała z Tobą współpracować, wiesz? [P] Na promotorku krótko razem pracowaliśmy:( [P] Wrócisz do mnie? [P] Dlaczego? WRÓCĘ TUTAJ Edytowane 3 Maja 2018 przez Wercia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi