sonix15yt 4 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 1. Twój Nick: SoniX15YT 2. Kto zawinił? (admin/gracz): admin 3. Nick oskarżonego: |MajK| 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:36853669 5. Data i godzina zdarzenia: 09.06.2018r około 18:40 6. Mapa: jb_gaben_pi 7. Opis sytuacji: była zabawa chowany, wyleciałem za mapę i się przyznałem pisząc to na say'u, wpisywałem już killa w konsoli kiedy nagle majk mnie zabił, jakieś 3 min pozniej admin zrobił vote na zbanowanie mnie mówiąc do graczy dajcie 1, warto wspomnieć że przed vote'm na zbanowanie mnie był jeszcze jeden vote na zbanowanie kogoś innego[bez powodu] 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): demo: http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_gaben_pi-1528559760-1528562580.zip , świadkowie. 9. Wynik/numer rundy/czas: dokładnego czasu nie pamiętam, myślę że gdzieś po połowie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|MajK| 94 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Sonix jesteś stałym graczem JB, dobrze wiedziałeś jakie są skutki bugowania mapy oraz wiedziałeś jak ją zbugować. Dostałeś słusznego bana za zbugowanie mapy. A pierwszy vote był przypadkowy i nie miałem zamiaru tego gracza zbanować i tak się nie stało. Edytowane 10 Czerwca 2018 przez |MajK| 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Co do skargi - zbugowałeś mape ,ale przyznałeś się do tego więc zostałes zabity przez majka według mnie nie powinieneś dostać jeszcze bana. Była to runda w ,której był chowany. @K3ndinh0 jakie do zamknięcia jak to jest skarga ,a nie podanie XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Na tym demku nie wydarzyła się ta sytuacja A skoro wyleciałeś poza mapę to w pierwszej kolejności powinieneś wpisać killa Guard nie był w stanie przewidzieć tego, że chciałeś wpisać killa Za bugowanie mapy jak najbardziej mogłeś otrzymać bana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi