Donozor 129 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Pytania od @Take [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Wtykam kable. [P] Ile masz lat? [O] 18 [P] Jak masz na drugie imię? [O] Adam Pytania od @Wercia. [P] Hejoo! [O] Hi! [P] Jak tam? [O] A oki [P] Jak tam zdrówko? [O] Dobrze, nie licząc tych paru dni w roku . [P] A w szkole jak idzie? [O] Nie mam spin z nauczycielami wiec chyba dobrze. [P] Jak bardzo mnie lubisz? [O] Jak dobre pierogi. [P] Masz rodzeństwo ? [O] Tak, siostre. [P] Lubisz pierogi? [O] Tak [P] Jak tak to jakie? [O] Z mięsem [P] Co o mnie ogólnie sądzisz ? [O] Nie sądzę, prawie się nie znamy. [P] Grasz w jakieś gry oprócz csa? [O] Path of Exile, Minecraft i inne gry typu Indi, Rogue-like [P] Opisz siebie w trzech słowach. [O] Nie wiem co napisać . [P] A teraz mnie [O] Nieznana dziewczyna z forum . [P] Ile masz w bicku? [O] Najpierw bym musiał pójść w masę a z tym troche trudniej. [P] Do jakiej wartości przywiązujesz największa uwagę i dlaczego? [O] Hmm dobre pytanie, chyba nic wartości wybieram spontanicznie. [P] Ulubione danie? [O] Mięso. [P] Masz dziwne nawyki? [O] Lubie gdy wszystko jest na swoim miejscu ale pozostawiam wszędzie za soba bałagan :). [P] Albo jakieś fetysze? [O] Jeszcze nie odkryłem. [P] Lubisz Serniczek? [O] Tak ale bez rodzynek. [P] Dlaczego ta sieć? [O] Tak jakoś wypadło [P] Gdzie mieszkasz? [O] Między Wrocławiem a Poznaniem. [P] Ile wzrostu masz? [O] 175 +/-1 [P] Ulubiony Kolor ? [O] Krwisty czerwony, jasny zielony, niebieski albo kolory sepii, nie mam stałego ulubionego koloru [P] Ulubiony rodzaj muzyki ? [O] Każdy co wpada do ucha i nie jest polskim rapem albo disco polo. [P] Co chcesz dostać na urodziny? [O] W sumie nic, wszystko co potrzebuje kupuje na bierząco, troche grosza nigdy nie jest złe :). [P] Masz lęk wysokości? [O] Nie, ale chodzić po szkle parę metrów nad ziemią bym nie chciał. [P] Ulubiony film? [O] Wszystkie filmy bez happy end-ów, ostatnio np oglądałem Mystic River (2003) polecam . [P] Jak masz na drugie imię? [O] Adam [P] Jesteś nieśmiały? [O] [P] Cenisz bardziej charakter czy wygląd? [O] Trudniej okreslić charakter przed wyglądem. [P] Często używasz wulgaryzmów? [O] Nie, chyba że ktoś mnie mocno zdenerwuje. [P] Kogo chciałbyś spotkać z forum? [O] Z @Hadesem i mocno podziękować mu że mnie wytypował . [P] Jakie są Twoje pasje? [O] Wszystko przez co plynie prąd [P] Czy jest coś, za czym wszyscy szaleją, a ty nie przepadasz? [O] "Iphone to gówno dla szpanu" [P] Kogo najbardziej cenisz, podziwiasz oraz za co? [O] Ludzi z pasią że coś robio w swoim życiu. [P] Pozdrowisz mnie?^^ [O] Bądz pozdrowiona. [P] Buziaczki! [O] Hi! Pytania od @Zyguś [P] Jak trafiłeś na naszą sieć? [O] Stary serwer upadł i po nieudanej próbie odrodzenia przybyłem tutaj długa historia. [P] Jakie to uczucie być milką ? [O] Podobne do jak bycia zielonym z tą różnica ze muszę odpowiadać na Q&A . [P] Trenujesz coś? [O] Pływam [P] Czy Wercia jest pierożkiem ? xd [O] Tak bez wątpienia. [P} Czy uczęszczasz do szkoły? [O] Technikum Nominuje @|Mort| 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi