Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Kolejną nominowana osobą jest @Ang9lek Zapraszam do zadawania pytań. Edytowane 24 Czerwca 2018 przez Tymbarkowa :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 [P] Jaki przedmiot powinni usunąć ze szkół? [P] Co znaczy według Ciebie być szczęśliwym człowiekiem? [P] Jak lubisz spędzać wolny czas? [P] Co Cię uspokaja? [P] Co Cię denerwuje? [P] Co najbardziej cenisz w życiu? [P] Gdybyś napisał książkę o sobie jaki miała by tytuł? Jak nazywałyby się rozdziały, które przeżyłeś a jak te, które chcesz przeżyć? [P] Jaki jest Twój wymarzony dzień? Co robisz, kogo spotykasz, co czujesz? [P] Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 5 lat? [P] Gdybyś miał możliwość przenieść się w czasie do jakiegokolwiek momentu zapragniesz, kiedy by to było i dlaczego? [P] O czym marzysz? [P] Gdybyś miał wymienić jedno wspomnienie, które jest dla Ciebie najważniejsze, co by to było? [P] Czy robisz w życiu, to co kochasz i co Cię inspiruje? [P] Mógłbyś opisać siebie w trzech słowach? [P] Czego się boisz? [P] Jesteś introwertykiem, czy ekstrawertykiem? [P] Kto jest Twoim autorytetem? [P] Czego w sobie nie lubisz? [P] Dokąd biegniesz, jaki jest Twój cel? [P] Co Cię motywuje do codziennego wstawania z łóżka? [P] Gdybyś miał nieograniczoną ilość pieniędzy do wydania, jak byś je wykorzystał? [P] Gdybyś mógł przez jeden dzień być dowolną osobą, zwierzęciem, rośliną bądź postacią z bajki kogo byś wybrał? [P] Gdybyś mógł zadać jedno pytanie o Twoją przyszłość i uzyskać pewną odpowiedź, czego by ono dotyczyło? [P] Jak spędziłbyś wymarzony dzień nie mając żadnych ograniczeń finansowych? [P] Gdybyś wiedział, że za rok świat się skończy, to jak spędziłbyś pozostały czas? Czego byś spróbował po raz pierwszy? Na czym byś się skupił, a czego absolutnie nie zrobił? [P] Jakie negatywne wydarzenie mające miejsce w przeszłości miało późniejszy pozytywny skutek w Twoim życiu? [P] W razie pożaru jakie trzy rzeczy będziesz ratował jako pierwsze? Nie wliczając dokumentów i ludzi. [P] Kim chciałeś zostać, gdy byłeś mały? [P] Co bardziej się dla Ciebie liczy, droga czy cel? [P] Jaka książka najbardziej wpłynęła na Twoje życie? [P] Notatnik i długopis czy laptop? [P] Jaka była Twoja pierwsza samodzielnie podjęta decyzja i jej konsekwencje? [P] Jak wygląda Twoja dieta (w kontekście ‘stylu życia’)? [P] Jakie miałeś dzieciństwo i jak wyglądają Twoje relacje z rodzicami? [P] Co daje Ci szczęście? [P] Czy chciałbyś być sławny? Dlaczego tak lub nie? [P] Jacy są Twoi przyjaciele? [P] Co byś zrobił z wygraną w totka? [P] Jakie pytanie byś sobie zadał? [P] Jaki jest Twój wymarzony dzień? Potem dodam wiecej ;x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 [P] Kim Ty w ogóle jesteś? XDDD 3 4 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hdy 24 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 [P] Wspomnienie/przygoda które najmilej wspominasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hizaszi 63 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 [P] Co najdziwniejszego zrobiłaś w stanie nietrzeźwości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 kiedy przyjedziesz do zako kiedy sie napierdzielamy na gole klaty we mnie nominuj bo kurla nie odpowiadalem jeszcze chyba nikt mnie nie lubi lubisz mnie? kiedy idemy na seksy lubisz pierogi bigos albo inne jedzienie jak chleb np a lubisz gole stopki chcesz nudesa? wiesz ze jestem ladny co nie i wgl przysto fest hot 14 pedofilia itp lizemy sie kiedy poka bica kiedy razem potrenujemy smacznego to wszystko byly pytania dla jasnosci narazie nie no jeszcze zostane troche dluzej cieszysz sie? ja bardzo wiesz ze cie kocham ale cie nie szanuje atencyjna kuro jb ssie się* bo dostane warna etc etc spamowanie wiesz o co cho 997 ten numer to klopoty czy nie rap czy inne gowno xxxtenacion umarl czy fake wiem ze fake znam go nie no oby fake co nie? nara teraz na powaznie pisze kocham cie kckckck powodzenia i masz mnie oznaczyc do nastepnych pytan bo cie szczele w lep 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi