Wierzba 2 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 1. Twój Nick Wierzba 2. Kto zawinił? (admin/gracz) Konsekwencja 3. Nick oskarżonego Konsekwencja 4. Steam_ID oskarżonego STEAM_1:1:101705685 5.Data i czas zdarzenia 18:27 25.06.2018 6. Mapa de_ westwood_big 7. Opis sytuacji Ty no, tak się nie będziemy bawić, już mnie nie obchodzi czy lubicie się z tym młodym i sobie tam smarujecie nawzajem, czy nie. Chodzi o to, że to jest mój pierwszy ban, jest walnięty odrazu na 2 godzinysnapshot0004.tga, i to jest ban praktycznie za nic xDDDDDDDDDD. Jeśli za takie rzeczy dajecie bany to dla mnie to jest śmieszne, Ps. To, że jakiś młody się panoszy na serwerowni robi wam na pewno zajebistą renome, nie ma co xDDDDDD 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) świadków jest z 18, bo serwer był pełen snapshot0003.tga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba 2 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 dobra, nieważne zamknij temat już zostalem odbanowany ^,^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi