Ang9lek 66 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Pytania od @Wercia. [P] Jaki przedmiot powinni usunąć ze szkół? [O] Najlepiej to by było jak by szkoły nie było :p a tak na serio to fizyke ._. [P] Co znaczy według Ciebie być szczęśliwym człowiekiem? [O] chyba zeby mieć przyjacioł ktorym można zaufać, kozystać z życia jak najlepiej [P] Jak lubisz spędzać wolny czas? [O] Granie w Gry :v albo iść gdzieś z kumplami [P] Co Cię uspokaja? [O] nic , zawsze jestem wkurwiony XD . Zapalenie se blunta :p , nie no nic mnie nie uspokoaja zawsze jestem spokojny [P] Co Cię denerwuje? [O] No jak teraz powiem ze mnie cos denerwuje to wyjdzie na to ze nie jestem zawsze spokojny , jedyne jak musze komus 5 razy mowić to samo zeby zrozumieli :v [P] Co najbardziej cenisz w życiu? [O] Rodzine [P] Gdybyś napisał książkę o sobie jaki miała by tytuł? Jak nazywałyby się rozdziały, które przeżyłeś a jak te, które chcesz przeżyć? [O] Książka nazwę by miała życie pełne wrażen chyba :v a tyle bylo by rodziłów ze bym nie dał rady wszystkich napisać [P] Jaki jest Twój wymarzony dzień? Co robisz, kogo spotykasz, co czujesz? [O] chciałbym skoczyć ze spadochronu, poznać Zespoł Linkin park oraz muzyka Snoop dogga XD , Spotykam wszystkich których bym mogł nawet tych co poznałem tutaj na forum :v [P] Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 5 lat? [O] wole nie wyobrażać se swojego życia za 5 lat bo potem i tak , tak nie bedzie , nie mysle za bardzo o tym , marwię sie tym co będzie ze mna teraz i co chce dokładnie osiągnać [P] Gdybyś miał możliwość przenieść się w czasie do jakiegokolwiek momentu zapragniesz, kiedy by to było i dlaczego? [O] do momentu KIedy jeszcze zył Chester bennington [R.I.P] [P] O czym marzysz? [O] Marze o tym żeby moje życie było jak najlepsze i się nie Spier**liło kiedyś [P] Gdybyś miał wymienić jedno wspomnienie, które jest dla Ciebie najważniejsze, co by to było? [O] Chyba gdy poznałem mojego najlepszego kumpla w niemczech w 3 Klasie Podstawowki [P] Czy robisz w życiu, to co kochasz i co Cię inspiruje? [O] chyba tak nie potrafie na to dokładnie odpowiedzieć [P] Mógłbyś opisać siebie w trzech słowach? [O] jak to łubię mowić, Jestem miły dziwny ale szczery [P] Czego się boisz? [O] Czasami ciemnośći i c*uj wielkich pajakow [P] Jesteś introwertykiem, czy ekstrawertykiem? [O] nie wiem [P] Kto jest Twoim autorytetem? [O] nikt :p [P] Czego w sobie nie lubisz? [O] ah jest tyle tego ze nie wiem co napisac ale chyba najbardziej tego ze latwo sie przywiazuje do kogos i potem jak trace kontakt to mi smutna sie robi :v [P] Dokąd biegniesz, jaki jest Twój cel? [O] Narazie nigdzie nie biegne bo wakacije , ale tak to biegne do szkoły zeby ja skonczyć [P] Co Cię motywuje do codziennego wstawania z łóżka? [O] Kot , bo musze mu dać jeść [P] Gdybyś miał nieograniczoną ilość pieniędzy do wydania, jak byś je wykorzystał? [O] Dał Mojej rodzine troche hajsu zeby mogli żyć spokojnie i śię o nic nie martwić , np. dał troche hajsu na dzieci z rakiem albo cos innego, no i tez dla siebie i moze dla nie których kumpli bo lubie pomagac :p [P] Gdybyś mógł przez jeden dzień być dowolną osobą, zwierzęciem, rośliną bądź postacią z bajki kogo byś wybrał? [O] hmmm Jastrzębiem albo Postacią jakąś z anime :p [P] Gdybyś mógł zadać jedno pytanie o Twoją przyszłość i uzyskać pewną odpowiedź, czego by ono dotyczyło? [O] Ile mam dzieci ._. [P] Jak spędziłbyś wymarzony dzień nie mając żadnych ograniczeń finansowych? [O] Przejechał cała polske odwiedzając każdą osobe ktorą poznałem przez neta/forum xD potem Paintball/Airsoft , i chyba tyle nic innego bym nie potrzebował [P] Gdybyś wiedział, że za rok świat się skończy, to jak spędziłbyś pozostały czas? Czego byś spróbował po raz pierwszy? Na czym byś się skupił, a czego absolutnie nie zrobił? [O] jak w tamtym pytaniu powiedziałem , chciałbym zobaczyć wszystkie osoby które poznałem na necie, a potem porobic jakies pop**rdolone zeczy z kumplami [P] Jakie negatywne wydarzenie mające miejsce w przeszłości miało późniejszy pozytywny skutek w Twoim życiu? [O] w Domu chyba [P] W razie pożaru jakie trzy rzeczy będziesz ratował jako pierwsze? Nie wliczając dokumentów i ludzi. [O] Koty , Płyte z mojej komuni, oraz Wszyskie zdj. z dzieciństwa itd. [P] Kim chciałeś zostać, gdy byłeś mały? [O] Policjantem :p [P] Co bardziej się dla Ciebie liczy, droga czy cel? [O] Cel [P] Jaka książka najbardziej wpłynęła na Twoje życie? [O] Dużo ksiażek nie czytałem , jedyna ktora czytałem to było Metro 2033 [P] Notatnik i długopis czy laptop? [O] Laptop [P] Jaka była Twoja pierwsza samodzielnie podjęta decyzja i jej konsekwencje? [O] Bieganie z lodem i potem poleciec glowa na kamien i mieć blizne na czole do konca zycia :v [P] Jak wygląda Twoja dieta (w kontekście ‘stylu życia’)? [O] nie mam takiego czegos i nie potrzebuje jak narazie [P] Jakie miałeś dzieciństwo i jak wyglądają Twoje relacje z rodzicami? [O] Dzieciństwo bylo zajebiste a relace z mama były i sa najlepsze z ojcem juz troche gorzej było bo nie bylo go kolo mnie jak byłem mały [P] Co daje Ci szczęście? [O] Wszystko :p [P] Czy chciałbyś być sławny? Dlaczego tak lub nie? [O] Nie Wole na spokojnie wyjsc z domu niz wychodzic z domu i miec same flesze od kamer przed sobą [P] Jacy są Twoi przyjaciele? [O] Najlepsi [P] Co byś zrobił z wygraną w totka? [O] Dał hajs rodzinie, zainwestował w cos [P] Jakie pytanie byś sobie zadał? [O] Chyba jedyne by było, czuemu taki jestem... [P] Jaki jest Twój wymarzony dzień? [O] spotkać paru muzyków, pyatanie od @James0v [P] Kim Ty w ogóle jesteś? XDDD [O] Aspołecznym c*ujem z Niemiec, który przyjechał do Polski aby wyśmiać wszystkich je**nych Januszy że przegrali 0-3 z Kolumbią. a tak to nie wiem sam kim jestem. Pytanie od @Majkel. [P] Wspomnienie/przygoda które najmilej wspominasz ? [O] Przygoda to chyba najlepsza była gdy z klasa pojechaliśmy do Berlina. Pytanie od @Hizaszi [P] Co najdziwniejszego zrobiłaś w stanie nietrzeźwości? [O] Sam juz nie pamientam xD Pytania od @eqk kiedy przyjedziesz do zako [O] nie wiem kiedy sie napierdzielamy na gole klaty [O] kiedy chcesz we mnie nominuj bo kurla nie odpowiadalem jeszcze chyba nikt mnie nie lubi [O] mnie tez nikt nie lubi i co lubisz mnie? [O] Oczywiscie kiedy idemy na seksy [O] a ile masz lat hmmmm lubisz pierogi [O] uwielbiam bigos [O] tez albo [O]nie inne [O] moze jedzienie jak chleb np [O] chleb moze byc wole chleb tostowy :v a lubisz gole stopki [O] Mozliwe chcesz nudesa? [O] Nie dzieki ale wercia by chciala XDDD wiesz ze jestem ladny co nie [O] nie wiedzialem dzieki za info i wgl przysto fest [O] no oczwsicie hot 14 [O] no ja hot 18 pedofilia itp [O] widac lizemy sie kiedy [O] nie dzieki srz poka bica [O] nie pokaze bo mnie kazdy wysmieje kiedy razem potrenujemy [O] zalezy co smacznego [O] nie jem ale dzieki to wszystko byly pytania dla jasnosci [O] wiem wiem narazie [O] ehem nie [O] tak no [O] no jeszcze zostane troche [O] okay dluzej [O] spoko cieszysz sie? [O] Jasne ja bardzo [O] To dobrze wiesz ze cie kocham [O] Teraz juz wiem ale cie nie szanuje [O] no to ja ciebie tez nie atencyjna kuro [O] o ty jb ssie [O] ja tak nie mysle się* [O] się* bo dostane warna [O] a no dostaniesz etc etc spamowanie wiesz o co cho [O] no wiem wiem 997 ten numer to klopoty czy nie [O] Zawsze sa klopoty rap czy inne gowno [O] inne gowno nie lubie rapu xxxtenacion umarl czy fake [O] a co mnie to wiem ze fake [O] nie wiem znam go [O] Ja nie nie no [O] no tak oby fake [O] mnie i tak to nie obchodzi co nie? [O] nie nara [O] bye bye teraz [O] co teray na powaznie [O] uuuu pisze [O] spoko kocham cie kckckck powodzenia i masz mnie oznaczyc do nastepnych pytan bo cie szczele w lep [O] kc ale oznaczyc oznaczam kogo innego sry ;-; Nominuje @K3ndinh0 p.s Sorki za ortografie ;-; 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 XDDD A jednak to napisałeś. Dzięki za nominację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi