Pancio. 218 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Smutno mi, że tylko tylę pytań ale cóż Odpowiedzi od @Hizaszi [P] Czy kiedykolwiek strzelałeś z jakiejś broni bojowej? [O] Jedynie z Glock'a [P] Czy masz psa, jeśli tak to jak się nazywa? [O] Mam kundla Chihuahua i zwie się Tuptuś [P] Co sądzisz o atmosferze na czacie naszego forum? [O] Zależy, raz jest miło a raz są gównoburze o byle co [P] Jaki jest Twój ulubiony sport? [O] Uprawiam rugby i tak naprawdę to jest moje życie ale oprócz tego oglądam mniej popularne dyscypliny typu golf, biathlon, snooker [P] Jaką największą sumę pieniążków wygrałeś w "Zdrapki" ? [O] Pińć złoty [P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? [O] Niebieski [P] Czy oglądałeś wszystkie mecze na teraźniejszym mundialu? [O] Niezbyt mnie interesował tegoroczny mundial, przed rozpoczęciem bawiłem się w fantasy booking [P] Mieszkasz w domu jednorodzinnym czy mieszkaniu w bloku/kamienicy? [O] W domu dwójkowym [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Jak mi się coś spodoba to słucham [P] Jakie jest Twoje ulubione danie? [O] Standard, czyli schabowy z ziemniakami i pekinką [P] Wolisz góry czy morze? [O] Przez 16 lat jeżdżę w góry, więc wolę morze [P] Jaki jest Twój ulubiony film/serial? [O] Film "Sezon Rezerwowych" a serial to kiedyś oglądałem "Cobra - oddział specjalny" [P] Kim chciałeś być zawodu gdy byłeś mały? [O] Aktorem [P] Czy wyjechałbyś na stałe do jakiegoś innego kraju w celach zarobkowych? [O] Tak i najprędzej do Norwegii [P] Kiedy pierwszy raz posmakowałeś "Pianki z Piwka" od taty ? (Chyba każdy tak miał, przynajmniej ludzie których znam) [O] Ojciec mi nie dawał (meh), pierwszy raz spróbowałem od dziadka w górach [P] Jaki jest Twój ulubiony cytat? [O] Klasyk "Hasta la vista bejbe" [P] Gdybyś miał do wyboru jeden język, którym biegle byś się posługiwał jaki by to był? [O] Chyba hiszpański [P] Jaka jest Twoja ulubiona książka? [O] Nie czytam zbyt wiele ale Metro 2033 [P] Jak sądzisz czy "Gwara Śląska" jest językiem czy nadal gwarą? [O] Nigdy jej nie słyszałem to się nie wypowiem Edytowane 9 Lipca 2018 przez K3ndinh0 Literówki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hizaszi 63 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Tylko ja dałem pytania? Serio xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi