tsukuyomi 629 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) 1. Twój Nick: ktx. 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracz. 3. Nick oskarżonego: ✪BesteR♛ 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:1:151498420 5. Data i godzina zdarzenia: 2018-07-11, 10:30-11:00 6. Mapa: Nie znam dokładnej nazwy. 7. Opis sytuacji: Bester, podaje info na pw podczas chowanego i zwykłych dni oraz wyzywa i prowokuje, dowody załączam poniżej. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): SS na dole. 9. Wynik/numer rundy/czas: - Bester - co ty za głupoty piszesz, nie potrafisz nawet dobrze zdań składać i praktycznie nic się z tego nie da zrouzmieć. Po pierwsze, ten chat nie jest z pw, tylko z gameme, a info podlega serwerowi, bo nie raz dostałem bana za info na pw. To tyle, pozdrawiam i czekam na ukaranie tego toksycznego gracza. XDDDD - Kolejni co czytać i pisać nie potrafią. Nie byli przy sytuacji, jakiś sprinter w ogóle co nie gra, sie udziela. Dał info na pw, oraz wyzywał. Majk ale tego jest więcej, nie rozumiesz? Poza tym co to jest 15 minut gaga. Edytowane 11 Lipca 2018 przez ktx 3 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bester 19 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 To nie jest informacje na chowany To były informacje dla Majkiego jak uciekł gdzie sie znajdujesz Nie wiem jakim cudem masz dostęp do tego czatu jak to nie był ty ze mną mam skreeny tego chatu z majkim ktx jest według mnie toksyczny prowokuje mnie od logopedy który wie że mam wade wymowy Private nie podlega info serwerowi i regulaminowi nie podlega Ten gracz został Zpermbanowany raz odemnie ponieważ z danych obowych 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SprinterxD 15 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Dla mnię skarga bardzo nie potrzebna i śmieszna. Bester napisał ci tę info ale nawet go nie znalazłeś mógł ci dać nawet fake info ale ty pewnie masz mniej niż 5 iq i nie ogarniasz tego, umisz tylko wywyższać się i prowokować dla mnie skarga powinna być odrzucona 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_M_I_N_I_O_N 8 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Skarga dla mnie jest bezsensowna ponieważ piszesz skargę, a zapewne byłbyś w ct i szukał byś i bester by ci dał info to byś mu svipa kupił tym razem ugryzło cie coś o wolałeś napisać skarge, ponieważ masz nature bycia konfidentem ;/ ps; myslisz że składajac bezsensowne skargi na graczy to dostaniesz wieksze szanse na guarda,admina itd? Edytowane 11 Lipca 2018 przez DJ_M_I_N_I_O_N 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|MajK| 94 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Za prowokacje/obrazy Bester już dostał kare w postaci gaga ode mnie, więc SS z prowokacjami nie podlega skardze. Edytowane 11 Lipca 2018 przez |MajK| 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanDoskonały 100 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Godzinę temu, DJ_M_I_N_I_O_N napisał: Skarga dla mnie jest bezsensowna ponieważ piszesz skarge a zapewne byłbyś w ct i szukał byś i bester by ci dał info to byś mu za to svipa kupił masakra .... Ale on był w ct tak na marginesie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 1 godzinę temu, SprinterxD napisał: Dla mnię skarga bardzo nie potrzebna i śmieszna. Bester napisał ci tę info ale nawet go nie znalazłeś mógł ci dać nawet fake info ale ty pewnie masz mniej niż 5 iq i nie ogarniasz tego, umisz tylko wywyższać się i prowokować dla mnie skarga powinna być odrzucona co? Czyli czekaj. Jeżeli goście gadają na ts i mogą sobie tam podpowiadać i wychodzi ich rozmowa, w której mówią gdzie, kto jest, to jeden z nich może się tłumaczyć tym, że podawał fake info, bo i tak tego nie zweryfikujemy? CO jak co, ale każde tego typu pisanie, czy to podpowiadanie czy nie, powinno być banowane. Nawet jeśli to żart, to nie powinno się informować o czymś takim. To co jest w grze, zostaje w grze, a nie że Wy sobie na PW piszecie kto, gdzie jest, bo albo to żart albo to prawda, a potem trzeba to udowodnić. Ja uważam, że opiekun powinien zacząć banować osoby, które piszą sobie tego typu rzeczy na priv 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrik 250 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Dodaj demko, bo tak chaotycznie to opisujecie, że już nie wiem co kto gdzie był i co mówił Edytowane 11 Lipca 2018 przez ptrk1 3 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszek po somersby 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Panie kochany dobrego chłopaka pan udupic chce. ROZUMIEM sąsiada spod piątki ale no kurlaaa Panie kochany.Ja żem tu nic nie widzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi