s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Mieć cudowne życie, ale być samotnym do końca życia czy spełnić swoje wszystkie największe marzenie, z jedną osobą u boku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Największe marzenie z osobą u boku. Samemu to nie to samo co z kimś, dziwnie się człowiek wtedy czuje. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebb 16 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 spełnić swoje wszystkie największe marzenie, z jedną osobą u boku. Najpiękniejsze co może być, zakochać się i wspólnie spełniać swoje marzenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Spelniac marzenie z osoba u boku. Bedac samemu nie mozna miec cudownego zycia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Te pytanie nie ma sensu XD tutaj jedyną róznicą jest czy chce sie mieć osobe, i ja bym miał Zauwazyłem że pomysły na pytania sie wyczerpują, więc są bardzo podobne ;d 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleyu 144 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Największe marzenie z osobą bliską.Samotność to najgorsze zło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hizaszi 63 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Największe marzenie z bliską mi osobą, zawsze to osoba i marzenie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi