krzysiek0426 5 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 1. Nick: MeinFuhrerChris 2. Imię: Krzysztof 3. Wiek: W grudniu tego roku 23 lata. 4. Znajomość komend Sourcemod (1-10): sm_dajitem2xd. Powiedzmy, że mocne 7/10. 5. Sprawny i działający mikrofon**: Posiadam. 6. Składka (tak/nie): Paypalem, w innym wypadku - nie. 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/832946 8. Parę słów o sobie **: Tak jak wyżej, Krzysiek, jeszcze 22 lata. Skończyłem technikum gastronomiczne, trochę pracowałem w zawodzie, a potem jako Team Menadżer przy Customer Supporcie w firmie Rovio. Od półtora miesiąca pracuję i mieszkam w Holandii. Mam blond włosy, niebieskie oczy, jestem w miarę wysoki xd(tak, stąd ten nick - prawdziwy aryjczyk). Uwielbiam wieczorne jazdy samochodem z przyjaciółką kiedy mówi mi, że lubi jak ją drapie w gardle. Posiadam telefon HUAWEI P9 na abonament XD Chociaż jestem odpowiedzialny w sferze zawodowej oraz z kobietami to tak naprawdę dalej jestem młodym chłopcem, który lubi szybkie fury i duże cycki. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Bo uważam, że na serwerze potrzeba mocnej ręki Fuhrer'a, który będzie sprawiedliwie, aczkolwiek z zimną ręką pilnował porządku oraz dokładał wszelkich starań aby atmosfera na serwerze była przednia. Także chciałbym aby Gokuś i Blixu mieli więcej czasu na ulepszanie serwera i wprowadzanie nowych rzeczy zamiast wykonywania pracy Adminów. 10. Steam_ID: STEAM_1:1:222740304 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: To zależy, staram się w miarę możliwości uczestniczyć w życiu serwera ale nie oczekujcie ode mnie 10 czy 12 godzin dziennie. Wolę przeżyć swoje życie niż je przegrać w CS'a xd 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Gram bardzo różnie, rano, w nocy, po południu. Wszystko zależy od tego jak w dany dzień pracuję. W weekendy nie mam żadnych ograniczeć czasowych oprócz dziewczyny i znajomych 😜 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: W sumie to będzie około 3k godzin. 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, nawet kiedyś w 1.6 jak byłem gówniarzem xd Pozdrawiam serdecznie wszystkich i liczę, że wasze głosy będą tak obiektywne jak nasze wybory parlamentarne XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb!x 9 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Jestem na Tak +Miły +Znajomość komend +Wiek +Mikrofon Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez seb!x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panda here 22 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) Na Tak + Ma poczucie humoru + ogarnięty gracz +wiek +mikrofon przyjazny Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez panda here Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zanim cie przyjme napisz do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Przeszedłeś rozmowę kwalifikacyjną na admina także przyjmuje cię zgłoś się po range w odpowiednim dziale i zaraz dam ci uprawnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi