Smaikuu 0 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Cześć, mam pewien problem. Odkąd włączyła sie nowa mapa na JB nie mogę wejść na serwer. Wyskakuje mi takie coś. Dacie rade co zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 To nie ten dział https://forum.cs-classic.pl/forum/508-cs-classicpl-csgo-jailbreak/ Tutaj jest JB, a Twój problem najpewniej rozwiążesz w ten sposób: Lub trzeba będzie usunąć mapę. PS: JUŻ PRZENOSZĘ TEMAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaikuu 0 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaikuu 0 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 zwyczajnie to blad ze strony mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bester 19 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Mapa ba_jail_soar_beta2 jest dobra mi np nie crashuje na początku mapy crashuje z 5-10 graczy ale dołaczają mapa sie dobrze sprawuje coś mu sie popsuło 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scafick 2 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Dzięki miałem ten sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi