skljk 763 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) 1. Twój Nick: Stulejekxgod 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracze 3. Nick oskarżonego: Molly , drewniak , kermit marki kalvin klejn , efaz 4. Steam_ID oskarżonego: KERMIT MARKI CALVIN KLAJN" STEAM_1:0:210038513 , Drewniak ツ STEAM_1:1:114972275 , "EfaZ" STEAM_1:1:422628957 , 5 "Molly CSGOATSE.COM" STEAM_1:1:177824947 5. Data i godzina zdarzenia: 27.08.2018r. , o godz 23:15 6. Mapa: jb_mountiancraft_v5 7. Opis sytuacji: no to tak od początku mapy gracze wyzywają drewnika który odpowiada im tym samym , kermit cała mapę nadużywa mikrofonu w rundzie 0:3 gracz amelka dostał faworkę od gracza efaz który zabił mnie za coś za co potem gracz amelka nie dostał nawet karniaka - było to pobiegnięcie za ct na deathrun w rundzie 1:3 gracz molly odrzucił nie swojego fk a do tego chciał mnie zabić ponieważ zablokowałem sie w drzwiach - JA PRZYZNAJE SIE DO KILKU WYZWISK DO OSÓB BEZ MUTACJI PONIEWAZ STRASZNIE IRYTOWAŁA MNIE CAŁA SYTUACJA do tego na koniec mapy efaz i molly podają graczowi swoje nie prawdziwe połozenie na bezruchu a pózniej creativity zabija gracza ktòry posluchal sie klamiacych ct 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_mountaincraft_v5-1535402501-1535405317.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: od początku mapy do rundy 4:1 proponuje obejrzeć całe demo ponieważ pada tam wiele wyzwisk nadużywany jest mikrofon przez graczy w srednim wieku 12 oraz występuje tam wiele fk od razu mówię nie będę nikomu tutaj odpisywał po prostu mam nadzieje że gracze poniosą konsekwencje Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez hey! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3ri0n 4 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Nie żeby coś, ale drewniak mnie prowokował, i co ty jakiś obrońca praw? niech sam na mnie napisze skarge a nie ty za niego. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) Czułem się jakbym oglądał jakiegoś Daniela Magicala i jego całą patologiczną rodzinkę... Kiedy widziałem teksty osób, które nie przekraczały wiekiem 14 wiosen, takie jak: "okonia to mi stary ładuje w dupe" wypowiedziane przez osobę, która stara się o guarda i przekleństwa co drugie słowo to na prawdę nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać. Przechodząc do rzeczy. @hey! złożyłeś skargę na dwóch graczy, którzy nie popełnili żadnego błędu a na serwerze byli inni winni. Faworki nie było a co do bezruchu to mogą sobie skłamać, i tak masz podane położenie CT na radarze. Za prowokacje i dwie obrazy graczy na !fk otrzymujesz bana na 12h. Dzikuuseq jak główny prowokator otrzymuje bana na 2 dni. Drewniak za swój brak pohamowania, kultury oraz obrazę otrzymuje bana na 2 dni. Do tego za brak mutacji w CT kiedy są inni chętni, 3 freekille bez rekompensaty oraz brak sprawnego mikro w CT dostaje permmute oraz bana na ct. 8.6 Wchodzenie do CT bez sprawnego mikrofonu: Ban permanentny na CT. Zapraszamy do składania prośby o UB. Kermit za prowokację i obrazę otrzymuje bana na dzień. W dodatku za nagminne używanie mikrofonu oraz brak reakcji na upomnienia graczy bądź adminów otrzymuje permanentnego muta. 8.15 Brak mutacji: Upomnienie ->Permanentny mute. Zapraszamy do składania prośby o UB. Gracz Scream eat my cream za nagminne wyzywanie graczy bez mutacji i totalny brak kultury otrzymuje bana na tydzień. Gracz KondiU za nadużywanie mikrofonu, dmuchanie w niego w celu umyślnego zagłuszania oraz puszczanie bindów otrzymuje permanentnego muta oraz bana na 2 dni. Zapraszamy do składania prośby o UB. Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez patrik pomyłka 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrik 250 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi