YoungKudłaty 1 Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 1. Twój Nick:YoungKudłaty 2. Kto zawinił? (admin/gracz):Admin 3. Nick oskarżonego:Hiroto 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:170353748 5. Data i godzina zdarzenia: około18;40 6. Mapa: jb_cavern_v1 7. Opis sytuacji:Dostałem muta na mapie fortify przed cavern, na 30 minut. za śpiewanie i słuchanie muzyki.Wtedy przeprosiłem i powiedziałem że nie będę więcej puszczać muzyki. Na mapie cavern grałem spokojnie nie puszczałem muzyki. W pewnym momencie pan admin Hiroto prowadził sobię też spokojnie, aż inni terroryści nie zaczeli się buntować. Miałem pozycje buntu przez minute bądź dwie, i z nudów zacząłem śpiewać bez używania bindów bądź muzyki. DO samego admina nic nie mam ale uważam iż popełnił on mały bład dając mi za to perm muta. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_cavern_v1b-1538843796-1538846363.zip 9. Wynik/numer rundy/czas:prawdopodobnie runda czwarta przed kd bądź runda 11 o 18;30 18;35 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrik 250 Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Jeżeli sam piszesz, że mimo upomnienia dalej nadużywałeś mikrofonu, to po co piszesz skargę? Nie poprawiłeś się to dostałeś perm mute, napisz odwołanie za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrik 250 Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi