k3ri0n 4 Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 1. Twój Nick: KERMIT MARKI STIM 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracz 3. Nick oskarżonego: Synek 4. Steam_ID oskarżonego: Nie wiem nie zdążyłem sprawdzić 5. Data i godzina zdarzenia:od 19.30 do 20.25 6. Mapa:ba_jail_soar_beta2 7. Opis sytuacji: Gracz od wejscia na serwer odrazu poszedl do ct. Juz w pierwszej rundzie w ktorej prowadzil zrobil fk na mnie, potem jeszcze sie klocil z calym serwerem ze niby powiedzial ze byl zakaz skakania, gdzie go nie bylo. Potem gracz mnie wyzywał, i mówił że mnie zgłosi nie wiem nawet za co. Pod koniec mapy, po tym jak administrator snuffik kazal Mr.Lodomir oddać prowadzenie Synkowi, i gdy ten zle prowadzil, i zrobil mass FK uciekł z serwera. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):http://320879.node60.pukawka.pl/dem-ba_jail_soar_beta2-1539452684-1539455444.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: od kiedy wszedl synek (nie pamietam kiedy) do konca mapy ps. Przeklinalem w zlosci za co bardzo przepraszam, ale ten typ wkurza wszystkich na tym serwerze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Gracz został zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi