aassingo:) 187 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) 1. Twój Nick: aassingo 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: aassingo 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:131836464 5. Data i godzina zdarzenia: 2018-10-20 23:21 6. Mapa: jb_k1ngphoenix_b1 7. Opis sytuacji: Wszedłem na serwer, pograłem trochę, powyzywałem każdego, a szczególnie tą amebę Kermita 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_k1ngphoenix_b1-1540070481-1540073083.zip 9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: Od początku mapy, jak byłem w ct @k3ri0n spoko byku Edytowane 20 Października 2018 przez Ktoś na pewno 1 10 2 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daddy 57 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) Niestety ale byłem przy tej sytuacji....I co do wyzywania, to nie wyzywałeś zbytnio każdego, lecz skupiłeś się na tej "amebie Kermicie" i obrażałeś go tekstami takimi jak: Przykro mi, że taka sytuacja się wydarzyła ale... kc XD@UchoSłoniaWDupieWęża też się z tobą zgadzam xd... Edytowane 21 Października 2018 przez Daddy 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UchoSłoniaWDupieWęża 15 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Uważam, że skarga niesłuszna. Wyzwiska były zgodne z prawdą tak samo jak stwierdzenie, że kermit każdego wkurwia. Zachowanie aassingo jest w pełni zrozumiałe. 2 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Czemu skarga na siebie XDD? Co tu sie odwala w tej chwili XD @Kasia! XD? co z tym jailbreakiem jest nie tak? 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 @Peter. Nie wiem, ja mam ich dosyć. Najlepiej to zbanować wszystkich. A tak na serio, to opiekun się tym zajmie, a was na razie proszę o zachowanie chociaż odrobiny kultury i honoru. Warnixy dam później. Bo to żałosne się zrobiło. Jak ktoś zacznie podskakiwać, że ja tam nie gram i nie wiem o co chodzi to odwołuję się do stanowiska przeze mnie pełnionego. Na mocy nadanych mi praw, zamykam temat. Pozdrawiam serdecznie. Miłej niedzieli! A pełnoletnich zapraszam na wybory! 1 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrik 250 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Dziękuję za złożenie skargi, też uważam, że takie osoby nie powinny grać na serwerze, dzięki takim jak ty to miejsce jest lepsze aassingo jako, że czuje się bezkarny, ciągle się zachowuje nieodpowiednio i cwaniakuje dostaje bana na miesiąc tak, jak poprzednia osoba która podobnie się zachowywała Kermit oraz Kubson dostają po banie na dzień za prowokowanie Majk dostaje warna za brak reakcji i używanie adminsaya w celach innych niż informacyjne 1 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrik 250 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi