Klejuu 29 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Witam , chciałby wam przedstawić grę. Gra polega na tym że zadajemy sobie nawzajem pytania. Przykład: Ja zadaje pytanie , osoba niżej odpowiada na nie i zadaje kolejne. Ja zacznę PYTANIE: Co wolisz coca cole czy pepsi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Osobiście wolę Coca-Colę, ale pije też pepsi i nie mam jakiegoś problemu. Palisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejuu 29 Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Oczywiście , jeżeli jest zimno to dokładam do pieca. Ulubione anime ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Dragon Ball, a co. Po klasyku Ćwiczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Nie oglądam Czy lubisz piro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 A bo ja wiem co to jest. Słuchasz rapu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejuu 29 Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Czasami. Jakie jest twoje ulubione jedzienie/danie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hizaszi 63 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Ulubionym jedzeniem są GOŁĄBKI !!! Ulubione imię damskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Myślę, że Dagmara. Ile przesiadujesz dziennie na kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes 147 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Pracuje przy kompie 12h (nie codziennie) plus wejdę pograć 3h Masz jakieś hobby ? Jakie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 picie piwa alko czy trawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Ani jedno ani drugie. Ulubiona czekolada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Gorzka, od 70 do 90% Ulubiona gra z dzieciństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejuu 29 Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 S.T.A.K..E.R Clear Sky i Alex Gordon z płatków Jaki był twój największy przypał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheen [CSC] 28 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Mama znalazła szufladę na siku Spotkałeś kiedyś kogoś popularnego lub kogoś z internetu/telewizji kogo chciałbyś spotkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itsupiki 46 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 zespół Enej Która piosenka jest twoją ulubioną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheen [CSC] 28 Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Czy grałeś/aś kiedykolwiek w serie "Gothic"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi