Marcinek :P 1 Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Miczel obrażał mnie nad miernie jak było mam talent to jego talent to wyzywanie marcinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4N_G4BK4 6 Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 wydaje mi się ze skargi pisze się wg wzoru kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Kolega wyżej ładnie to opisał. Brak wzoru, odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi