Marcinek :P 1 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) 1. Twój Nick:Niewidomy 2. Kto zawinił? (admin/gracz):Gracz 3. Nick oskarżonego: Cobra 4. Steam_ID oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/MamaDominika3332/ 5. Data i godzina zdarzenia: 21.12.2018 21.22 6. Mapa: jb_new_chorobyl 7. Opis sytuacji: Gramy w sajmon mówi powiedział podskocz ja nie podskoczyłem a drugi gośc jakiś we mnie wnikł i zabił mnie wpisałem fk odrzucone fd w następnej też nie. taka to sutuacja Edytowane 21 Grudnia 2018 przez Marcinek :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Na prawdę składasz skargę o takie coś? Wystarczyło napisać do jednego z adminów na serwerze. Z takim czymś możesz pójść do mamy z płaczem, już były takie skargi i były stanowczo odradzane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Ani bana ani nic temu graczowi za takie coś nie dam, gracz Cobra otrzymuje "ostrzeżenie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi