BazylPL 2 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) 1. Twój Nick:Bazyl 2. Kto zawinił? (admin/gracz):Gracz 3. Nick oskarżonego:Cobra | cyprianeq dogry.pl 4. Steam_ID oskarżonego:STEAM_0:0:150254995 STEAM_0:1:450462447 5. Data i godzina zdarzenia:około 23;20 6. Mapa:jb_arctic_jail_v1 7. Opis sytuacji:Cobra jak i cyprianeq kupili w Kontrabandzie Kastet dzieki ktoremu mogli wyrzucac boronie ct. Wykorzystali możliwosc i wyrzucali jako Terrorysta terrosystom noże. Mysle ze to podchodzi pod bugowanie. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_arctic_jail_v1-1546639261-1546641949.zip 9. Wynik/numer rundy/czas:Gdzies podkoniec mapy. Przed ostatnim killdayem. Edytowane 5 Stycznia 2019 przez BazylPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaiku 4 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Widziałem, jestem świadkiem. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAT BEHIND YOU, LOOK! 3 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Szczerze, nie wiedziałem ze jest to bugowanie, myślałem ze jest to jakiś dodatek dla kupujących. Ale i tak chciałem przeprosić wszystkich wtedy pokrzywdzonych, mimo to większość osób znalazło później haka i mowila o tym na glos by wpisać komendę !knife dzięki czemu dostawałeś nowiutka kose mimo to Przepraszm Edytowane 5 Stycznia 2019 przez FAT BEHIND YOU, LOOK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) To nie jest bug tylko celowe zamierzenie kastetu. Sam mówiłem to na serwerze ale Cobry mogło wtedy nie być. W ramach iż mógł tego nie wiedzieć nie zostanie ukarany. Niedługo pojawia się zmiany w regulaminie opisujące co można a czego nie z kontrabandą. Dobra dobra. Nie zrozumielismy sie. Zobaczylem jak jest to naduzywane i gracz otrzymal bana na tydzien. Nie moze dochodzic do tego ze wyrzucacie sobie wsyzstkie broni w celi. Mozecie uzywac wyrzucania broni tylko na ctkach oraz np. na boxie jako przywilej kontrabandy. Bede sprawdzac demka do czasu az kastet zostanie wyrzucony i poprawiony, wiec jezeli zobacze ze ktos to robil specjalnie, to dostanie bana na tydzien za bugowanie. Edytowane 5 Stycznia 2019 przez SnuFFy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi