Feste 0 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 1.Feste 2.Lil Kapi 3.Lil Kapi 4. Skąd niby jego Steam Id? O.o 5. 18.03.19 / około 20.00 6. Coraz trudniejsze pytania... Nie mam pojęcia jak się mapa nazywa. 7.No dowód to tak średnio, nie nagrywam całej mojej gry 😕 czas chyba zacząć 8. Graliśmy sobie miło i staliśmy kulturalnie pod ścianą. I śmieszki heheszki i sobie puściłem zabawny bind, z którego się ludzie śmiali i zaraz potem drugi. I na tym się skończyło i musiało skończyć bo admin bez ostrzeżenia ustawił perm muta. Przykre troszkę, że nikomu to nie szkodziło i nikomu nie przeszkadzało, a zostałem ukarany 😕 Liczę na szybką odpowiedź, bo już sobie przypomniałem jak się prowadziło w sumie i chciałem jeszcze dzisiaj porobić coś na serwie O jeszcze link do source bana może: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:0:100789245&advType=steamid&Submit 9.Co do wyniku nie wiem, ale kibicuję sobie i administracji z dystansem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Taki cwany jesteś to ja też będę cwany. Nie podałeś mapy, rundy, demka. To co ja mam każdą mapę sprawdzać i rundę, żeby zobaczyć jak to było? Nie ważne co sobie ubzdurałeś albo co myślisz, to na serwerze zawsze za puszczanie bindów/muzyki BEZ zezwolenia adminów = mute permanentny Mam nadzieję, że ty tak do każdego podchodzisz z dystansem 1. Regulamin Serwerów. 1.2 Nie można puszczać muzyki przez mikrofon. 1. Zasady gry na serwerze 1.1 Grając na naszym serwerze akceptujesz regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi