Skocz do zawartości

Temat Chowanego

SnuFFy

Ankieta  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co z chowanym?

• Dodajemy starego chowanego
    • Dodajemy chowanego z usprawnieniami opisanymi w temacie
    • Nie dodajemy chowanego

Rekomendowane odpowiedzi

Jak większość osób chowany został usunięty w lipcu/wrześniu 2018 roku. Niektórym to pasuje, a niektórym nie. Ostatnio zostają dodane zabawy dla TT więc teraz kolej na CT. Chciałbym takiego chowanego przywrócić ale chcę znać Waszą opinie. Posty typu "Nie chce chowanego i tyle" będą automatycznie ukrywane bo nie na ten temat nie polega na waszym wyżalaniu się. W ankiecie będą 3 opcje: Nie dodajemy, dodajemy ale starego i jeszcze jedna. Tą ostatnią opcją jest mój pomysł na udoskonalenie tego chowanego. Wyglądał by on bardzo podobnie. Gracze normalnie mieliby czas na początku na znalezienia schronienia. Później zostają zamrożeni na 30 sekund, a gdy upłynie ten czas, to zostają odmrożeni i mogą ale nie muszą zmieniać miejsce pobytu, i tak w kółko. Co o tym myślicie? Może macie lepsze pomysły jak to usprawnić bo zabawa była z serwerem od jego początków i wg mnie na prawdę fajnie się oglądało jak ktoś znalazł super skrytkę. Zapraszam do dyskusji!

• Haha 1
  • Zmieszany 1

Fajny pomysł.

Wcześniej byl problem bo zajmował za dużo czasu. Może po prostu zwiększyć znacznie speeda ctkom i jeśli od X czasu jako CT nikogo nie zabiła to dostaje powiedzmy 5dmg co 10 sekund?

• Like 1

I znowu chowany wraca na usta względnie ta ankieta nie ma sensu na forum bo duża część graczy nie wchodzi na forum lub nie mają konta.

Ogólnie mnie się wydaje że payday to nie jest dla tt zabawa a nawet w przeważającej większości dla CT także nowa zabawa dla CT jest ;D.

A znowu będę sytuację jak wcześniej że bez chowanego mapa być nie może i spam tej zabawy co mapę wkoncu kolejny ceberi się znajdzie. A  jak przywrócisz chowanego znowu będzie dla większości 5 minut nudy. To że będzie można chodzić pokzyzuje plany co do skrytek ludzie często robili jakieś skoki i zawisali w powietrzu. 

Podsumowując jeśli chowany znowu wróci prędzej czy później powtórzy się historia która już była czyli spam tej zabawy i wychodzenie ludzi na widok tej zabawy.

• Like 1

Chowany wejdzie z udogodnieniem pozwalającym JEDNORAZOWO na zmianę pozycji. Po wpisaniu !zmienpozycje na 30 sekund będziesz mógł się ruszać, możesz albo zmienić kryjówkę, albo spróbować uciec przed CT. Zobaczymy jakie piętno zostawi zabawa po tak długiej przerwie.

• Like 1
  • Zmieszany 3

• SnuFFy zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności