asdasd12easdsa 2 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 1. Twój Nick: Neves 2. Kto zawinił? (admin/gracz) Panda? 3. Nick oskarżonego: Panda 4. Steam_ID oskarżonego: ... 5. Data i godzina zdarzenia: 17.04.2019 14:15 6. Mapa: de_vertigo 7. Opis sytuacji: Dostałem bana, z powodem "Obraza admina", na półtorej godziny. Nie przypominam sobie żebym Cie w jakiś sposób mógł obrazić. Przypuśćmy, że jednak Cię obraziłem. 3.3. Zakaz obrażania adminów na say/tsay/u@/ bądź przez mikrofon [Ostrzeżenie / Ban na 1 dzień] Gdzie ostrzeżenie? Co to za ban na półtorej godziny? [Ostrzeżenie / Ban na 1 dzień] Obraziłem Cię tylko po części, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) Zastosuj się do wzoru. Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez Mahesvara2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi