Landryna 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Twój Nick Landryna 2. Kto zawinił? (admin/gracz) Panda 3. Nick oskarżonego : Panda 4. Steam_ID oskarżonego 5. Data i godzina zdarzenia 19-04-2019 6. Mapa 7. Opis sytuacji : Dostałem bana podobno za blokowanie w przejściu tylko że kwesta tego jest taka że stałem w rogu i każdy mógł spokojnie przejść nikogo nie blokowałem w momencie kiedy widziałem przeciwnika wstawałem podbiegałem i zabijałem z noża i wracałem na miejsce po czym Panda mi gada że za blokowanie ludzi w przejściu 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) : co do demka sam Panda powiedział że jak mi coś nie pasuje to może mi demko pokazać jak to blokowałem ludzi czekam na demko :). ja rozumie że Hassasyn ma ograniczenia ale jeśli wiem że nikogo nie blokowałem każdy mógł sb na spkojnie przejść a on mi gada że dostaje bana za blokowanie to coś jest nie halo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zastosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi