say 0 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) Witam, jest sposób by wyplewić to z serwera? Nie chce wymieniać nicków ale są takie osoby i często pchają się w guarda by zdobyć RP, przeginają, nie idzie słuchać ich frustracji, w TT to samo, zaraz zostanę zchejtowany... to są osoby często udzielające się na czacie głosowym i znające adminów jak w sumie pewnie i tutaj też... Tutaj głównie chodzi o guarda nie o TT Edytowane 4 Maja 2019 przez say 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) i po co ten post? Chcesz się wyżalić czy może oczekujesz pomocy i zwalczenia "chamstwa" bez podania nicków. Jeżeli tak bardzo ci to przeszkadza to musisz napisać skargę. -------> https://forum.cs-classic.pl/topic/39654-wz%C3%B3r-skargi/ @say ty gościu jakiś opętany jesteś i jeszcze się mnie pytasz czy czytać umiem Edytowane 4 Maja 2019 przez Sklejekxgod 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
say 0 Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) czytać nie umiesz? tak jestem i już nie widzi mi się z Tobą rozmowa, więc żegnam! Edytowane 4 Maja 2019 przez say Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 38 minut temu, say napisał: to są osoby często udzielające się na czacie głosowym i znające adminów jak w sumie pewnie i tutaj też... Tutaj głównie chodzi o guarda nie o TT Zdecydujesz się? Bo już nie rozumiem o co ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
say 0 Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) 13 minut temu, SnuFFy napisał: Zdecydujesz się? Bo już nie rozumiem o co ci chodzi. o guardów mi chodzi....@say UŻYJ OPCJI EDYTUJ. Niepotrzebnie spamujesz. Edytowane 4 Maja 2019 przez Gemciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) Jeżeli widzisz ,że jest taka sytuacja i przeszkadza ci to, zgłoś to adminowi na serwerze poprzez u@ lub złóż skargę na tego gracza na forum w odpowiednim dziale. Zawsze też możesz napisać do adminów/opiekuna na pw a na pewno sprawą się zajmiemy.@SnuFFy chodzi mu o ct pewnie Edytowane 4 Maja 2019 przez Gemciu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
say 0 Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) ok, Gemciu i Snuffy zastosuję się do tego, aczkolwiek jest to wkórwja...e OK, użyj opcji edit za późno - można zamknąć! Edytowane 4 Maja 2019 przez say Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi