Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 26 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Cześć, Szybkie pytanie: Czy przeszkadza Ci oślepienie w takich perkach jak: Tajemnica Wojskowa Pijany Donozor Tajemnica3PolskichLiter I czy chciałbyś by ten kolor został zmieniony na jakiś inny? Pytanie głównie kieruje do osób, które grają w nocy, bo na naszym czacie (link do niego na dole) poruszono ten temat. Link do czatu STEAM: https://s.team/chat/T504MB5R Odbywają się na nim konkursy (już 3 za nami) oraz dyskutujemy na temat serwera. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 26 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Tak na różowy A tak serio ja często grałem jak ciemno w okół było i mi to nie przeszkadzało że nagle na biało dało, ale jak innym to bardzo przeszkadza to daj na Niebieski fajny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes 147 Opublikowano 26 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Nie wiem czy jest gracz, który trzyma pianego donozora więcej niż 1 rundę Fakt jest taki, że nagle biały ekran (z przewagą światła białego) razi w oczy. Można spróbować ustawić kolor mniej szkodliwy dla naszego wzroku - żółty. Odcień ten jest używany np w trybie nocnym lub czytelnika. 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi