zolw1k 0 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Jako iż nie wiedziałem jak działa przeniesienie klasy postanowiłem zamienić moją klase (P.meister(level 67) z (komandos(level 23) ponieważ myślałem że dostane expa z komandosa na p.meistera . Zamieniłem drugi raz i level na p.meisterze się zresetował do 1 a komandos został na 23. Wychodziłem z serwera pare razy i nic dalej 1 poziom na p.meisterze nawet reset gry nie pomaga . Nie wiem co zrobić.Przepraszam że mogłem napisać to w złym dziale Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez zolw1k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Jak piszesz /przenieslvl wyskakuje tabelka w której jest opisane co musisz zrobić jeżeli nie przeczytałeś tego przed kliknięciem jakiejś klasy to wyłącznie twoja wina że tak zrobiłeś + mogłeś się zapytać graczy jak działa przeniesienie exp'a 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Tak jak napisał @Mahesvara2. Ludzie nie czytają dokładnie tego co jest napisane przy przenoszeniu XP, przez co dochodzi do utraty LVL. Zapraszam do mnie na STEAM https://steamcommunity.com/id/classicowiecCSC/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi