Edekk 50 Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 (edytowane) 1. Nick:Edek2. Imię:Kacper3. Wiek:174. Znajomość Sourcebans (1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Link do swojego GameMe:https://classicffa.gameme.com/playerinfo/10009117. Parę słów o sobie: Jestem Kacper mam 17 lat uczęszczam do szkoły branżowej.Jestem w 2-giej klasie na zawodzie elektryk, moją pasją jest piłka ręczna od 4 lat,jestem z Gdańska8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chcialbym zostać administratorem na tym serwerze,ponieważ bardzo lubię tam ludzi no i sam serwer.Bardzo miła i pozytywna atmosfera,dlatego chcę dobrze i pozytywnie reprezentować ten serwer bo na to zasługuje.9. Steam_ID:STEAM_1:1:8268210110. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W tygodniu około 15h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):W dni powszednie gram od 17-23,w weekendy różnie ale najczęściej 11-20😜12. Staż w Counter-Strike Global Offensive:1,856 godz.13. Czy posiadałeś już admina?:Tak posiadałem Edytowane 28 Września 2019 przez Edekk 1 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz2623 39 Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Na tak, grałem z nim na serwerze i jest miłą i pomocną osobą:) Wymagania chyba spełnia, myślę że jak po resecie ma być dużo więcej osób to przyda się kolejny strażnik . 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Podanie rozpatrzone pozytywnie @Edekk zgłoś się do mnie na PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi