Pan Bonczi 1 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Cześć, zbliża się nowa edycja i myślę, że można byłoby lekko ulepszyć klasę Zwinny. Aktualnie nikt a nikt nią nie gra, a ma potencjał. Proponowałbym dodać mu double jumpa, co by było dość fajnym rozwiązaniem, bo mógłby dalej latać i być naprawdę "zwinny" i zwiększyć zadawany dmg co 40lvli No chyba, ze macie inną propozycję. Z klasą Echo też pasowałoby coś zrobić, bo nie widziałem żeby ktoś nią grał... lecz tu nie wiem co można by zmienić. Co o tym sądzicie? Pytałem kilka osób na servie i żadna z nich nie uważa, aby zwinny był klasą premium, poprostu tego nie czuć ;d Edytowane 25 Października 2019 przez Pan Bonczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz2623 39 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Jestem za tym aby lekko ulepszyć Zwinnego z DMG ale Bonczi napisz te propozycje w tym temacie -> Rykoś pisał, że wolą mieć wszystkie propozycje w jednym temacie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bonczi 1 Opublikowano 25 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Okej, rozumiem. Przepraszam za spam w takim razie, napiszę tam. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi