ostragosia69 0 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 1. Twój Nick: ostragosia69 2. Kto zawinił? (admin/gracz): cipokleszcz śmieć - Doro 3. Nick oskarżonego: Doro 4. Steam_ID oskarżonego: a chuj nie będę tracił czasu na takiego śmiecia 5. Data i godzina zdarzenia: 15:24 6. Mapa: kurwa nie chcę mi się szukać. 7. Opis sytuacji:Mi chodzi kurwa tylko o to, że ten cwel robi swoje obowiązki na mnie uwźiął się na mnie i jak powiem 2 słowa to odrazu mam mute za nadużywanie. Wyzwe kogoś 3 słowami a on odrazu mute na 1h. Z innymi graczami jest inaczej kurwa ten chuj się śmieje i nawet nie mutuje graczy. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Chuj mnie dowody administracja jest na serverze i dobrze wiedzą, że ten cwel tak robi. Ale oni też mają w to wyjebane jajca których oczywiście nie mają. 9. Wynik/numer rundy/czas: 69 jebanko w dupe hahahahah sekzzzzz 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 1. Takie sprawy zgłasza się do opiekuna 2. Naucz sie kultury i szacunku do innych osób. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi