ostragosia69 0 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 1. Twój Nick: ostragosia69 2. Kto zawinił? (admin/gracz): cipokleszcz śmieć - Doro 3. Nick oskarżonego: Doro 4. Steam_ID oskarżonego: a chuj nie będę tracił czasu na takiego śmiecia 5. Data i godzina zdarzenia: 15:24 6. Mapa: kurwa nie chcę mi się szukać. xd 7. Opis sytuacji:Mi chodzi kurwa tylko o to, że ten cwel robi swoje obowiązki na mnie uwźiął się na mnie i jak powiem 2 słowa to odrazu mam mute za nadużywanie. Wyzwe kogoś 3 słowami a on odrazu mute na 1h. Z innymi graczami jest inaczej kurwa ten chuj się śmieje i nawet nie mutuje graczy. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Chuj mnie dowody administracja jest na serverze i dobrze wiedzą, że ten cwel tak robi. Ale oni też mają w to wyjebane jajca których oczywiście nie mają. 9. Wynik/numer rundy/czas: 69 jebanko w dupe hahahahah sekzzzzz 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Znasz powód odrzucenia. @Mrs. Quake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi