Just_a_dave 2 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Podczas próby połączenia się z serverem wyskakuje mi komunikat " Missing map maps&92;ba_jail_sand_final_beta2.bsp, disconnecting" ma ktoś rozwiązanie na ten problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Sprawdź najpierw czy masz tę mapę w folderze, bo albo Ci jej nie pobiera, albo masz złą wersję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Przeważnie jak się takie coś dzieje to wystarczy usunąć tą mapę z folderu i niech się pobierze na nowo tak się czasami dzieje jak się ma mapy np. już pobrane z innych serwerów a niektórzy sobie coś po dodają niewielkiego i trzeba wtedy usunąć mapę i powinno działać wiem bo już nie raz tak miałem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi