bryniak 2 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 1. Twój Nick: 新 ドラゴン 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Kacper (nametag- kreatywnie) 3. Nick oskarżonego: Kacper 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:523064837 5. Data i godzina zdarzenia: 02.02.2020 ok. 22:15 6. Mapa: jb_cavern_v1b 7. Opis sytuacji: miałem dostać duszka, wyzej wymieniony kolega dał mi duszka jak był fd, potem tłumaczył sie ze dostałem duszka 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Demko/Świadkowie 9. Wynik/numer rundy/czas: 3-1 coś takiego 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimko 1 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Potwierdzam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Lutego 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Ostrzegam gracza Kacper. Nie przewiduje nic innego za coś takiego. Jak będzie więcej takich akcji, to wtedy wyciągniemy z tego jakieś konsekwencje, np: w postaci bana na CT, a na ten moment zamykam skargę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Lutego 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi