Kakmilek 0 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) 1. Twój Nick: kamilci 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin: offen 👨🏿✈️🚔 3. Nick oskarżonego: Admin: offen 👨🏿✈️🚔 4. Steam_ID oskarżonego: Admin: offen 👨🏿✈️🚔 5. Data i godzina zdarzenia: 22:40 6. Mapa: nie pamiętam jail 7. Opis sytuacji: Fajnie, nowy gracz dzisiaj sobie ładnie wszedłem na serwer i się dopiero uczyłem grać na jailu to on zamiast mi wytłumaczyć co to jest pozycja buntu, to nic nie powieział a wlaściwie nawet komendy od prowadzącego takiej nie było, liczę na konsekwencje dla takiego dzieciaka admina który nie potrafi nawet po polsku wytłumaczyć i do tego nabija za nadużywanie fk skoro po to on jest skoro mnie zabijają bez powodu! Pozdrawiam tracicie przez to graczy. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Mój kolega i ja już nie zagramy przez takie coś. 9. Wynik/numer rundy/czas: Nie pamiętam. Edytowane 2 Lutego 2020 przez Kakmilek 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) Nieznajomość regulaminu nie zwalnia cię do jego przestrzegania myśle że to wystarczy by uznać ze skarga jest bez sensowna. Edytowane 2 Lutego 2020 przez Kosin 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Lutego 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Cytat L 02/02/2020 - 22:43:00: [] [TT] Kamilcik: a skad mam wiedziec jaka to pozycja buntu|?! Cytat L 02/02/2020 - 22:41:53: [] [TT] Kamilcik: za co????????? Cytat L 02/02/2020 - 22:27:47: [] [TT] Kamilcik: za co ? Cytat L 02/02/2020 - 22:19:14: [] [TT] Kamilcik: nie powttorzyl Na 4 Twoje zgłoszenia, tylko 1 można uznać za poprawne. Komendą !fk zgłaszasz popełnienie freekill, a nie pytasz za co Cię zaibot, albo jak działa pozycja buntu. To możesz napisać na zwykłym czacie Dostałeś za to bana na 30 minut, a więc członek administracji nie popełnił błędu PS: @Kakmilek i proszę czytać dokładnie wzór skarg Cytat Uwaga! Nazwa tematu powinna brzmieć [Skarga] Twój nick lub nick osoby, na którą składasz skargę. Przykład: [Skarga]Besi523. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Panowie wyżej wytłumaczyli ci wszystko. Skargę odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi