Haqu 2 Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 (edytowane) 1. Twój Nick: Haqu 2. Kto zawinił? (admin/gracz): opiekun 3. Nick oskarżonego: FreshMan 4. Steam_ID oskarżonego: 5. Data i godzina zdarzenia: 22:20 6. Mapa: lego2017 7. Opis sytuacji: Za każdym razem kiedy jestem na serwerze wraz z FrashMan, dostaje bany od opiekuna zwykle zawsze był to ban na tydzień dziś na godzine. Piszę tą skargę w celu zaprzestania tego co robi ten opiekun. osobiscie każdy jego ban w moją strone (moim zdaniem) jest niesłuszny lub nie ma prawa miejsca. Sytuacja- 1 fk- dostałem karniaka w celi za skakanie, po ok. poł minucie wychodze na obręb lasera ( nie usłyszałem, że na środek ) CT od razu mnie zabija twierdząc ze dostałem już karniaka w celi i nie należy mi się karniak z powtorzeniem poleceń (i niby mogł mnie zabić od razu ale z tego wzgledu we wpisie w fk napisałem, że inni TT dostawali za to karniaki). 2fk zostaje zabity na moim FD z życzenia, nie wiem co było powodem mnie zabicia ze względu iż gdy napisałem FK mineły 5 sekund od mojego bana i nawet nie wiem za co zostałem zabity. Powod mojego bana- Nadużywanie fk 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):demko 9. Wynik/numer rundy/czas: sobota chyba w takim razie 5 runda. Edytowane 20 Lutego 2020 przez Haqu 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Wybiegłes sobie z celi w stronę climba (mogłeś skręcić do GR) nie miałeś FD nic, prowadzący zabił cię i powiedział próba buntu, a ty piszesz !fk to niezły bunt. Nawet jeśli miałeś mieć FD (Prowadzący jakoś nic nie wiedział i nie przypomniał sobie) to powinieneś się upomnieć o niego. Napisane w powodzie FK to niezły bunt ( co pokazuję że kłamiesz że nie wiesz za co zostałeś zabity) łamie regulamin. Już wiesz za co zostałeś zbanowany 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi