Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Jestem prześladowany przez opiekuna

Haqu

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: Haqu
2. Kto zawinił? (admin/gracz):  opiekun
3. Nick oskarżonego: FreshMan
4. Steam_ID oskarżonego: 
5. Data i godzina zdarzenia: 22:20
6. Mapa: lego2017
7. Opis sytuacji: Za każdym razem kiedy jestem na serwerze wraz z FrashMan, dostaje bany od opiekuna zwykle zawsze był to ban na tydzień dziś na godzine. Piszę tą skargę w celu zaprzestania tego co robi ten opiekun. osobiscie każdy jego ban w moją strone (moim zdaniem) jest niesłuszny lub nie ma prawa miejsca. Sytuacja-  1 fk- dostałem karniaka w celi za skakanie, po ok. poł minucie wychodze na obręb lasera ( nie usłyszałem, że na środek ) CT od razu mnie zabija twierdząc ze dostałem już karniaka w celi i nie należy mi się karniak z powtorzeniem poleceń (i niby mogł mnie zabić od razu ale z tego wzgledu we wpisie w fk napisałem, że inni TT dostawali za to karniaki). 2fk zostaje zabity na moim FD z życzenia, nie wiem co było powodem mnie zabicia ze względu iż gdy napisałem FK mineły 5 sekund od mojego bana i nawet nie wiem za co zostałem zabity. Powod mojego bana- Nadużywanie fk
8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):demko
9. Wynik/numer rundy/czas: sobota chyba w takim razie 5 runda.

Edytowane przez Haqu
  • Haha 2
  • Zmieszany 2

Wybiegłes sobie z celi w stronę climba (mogłeś skręcić do GR) nie miałeś FD nic, prowadzący zabił cię i powiedział próba buntu, a ty piszesz !fk to niezły bunt. Nawet jeśli miałeś mieć FD (Prowadzący jakoś nic nie wiedział i nie przypomniał sobie) to powinieneś się upomnieć o niego. Napisane w powodzie FK to niezły bunt ( co pokazuję że kłamiesz że nie wiesz za co zostałeś zabity) łamie regulamin.

Już wiesz za co zostałeś zbanowany

• Like 4
  • Dziękuję 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności