Shrek z Bagna 1 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Chciałem przenieść lvl na inna klasę i nie wiedziałem że lvl się nie kumuluje straciłem 33 lvl-e i chciałbym się spytać czy możecie to odwrocic żebym miał spowrotem lvl na generale mianowicie 71 mój nick na CS:go to shrek z bagna proszę przeniesienie lvl zaszło na mapie workout o godzinie mniej więcej 3:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ALCMDZ Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 cs_workout 2020-02-22 02:52 2020-02-22 02:55 < ---- To było wtedy Shrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 22 Lutego 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Panowie, ale w tym momencie robicie sobie już z nas powoli jaja Jak wół jest napisane, że nie sumuje XP. Ta informacja jest od bodajże 3 sezonów. Przenosisz lvl nie czytając w ogóle tego co jest napisane w menu, z którym powinieneś był się zapoznać by nie popełnić błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Nie ma mowy nawet o zwrocie lvl'a to wszystko było z twojej winy, że nie przeczytałeś tego, za nim przeniosłeś, a poza tym próbowałeś oszukać, bo myślałeś, że jak weźmiesz 30lvl i 70lvl to będziesz mieć 100lvl i co myślałeś, że nie przewidzieliśmy tego, że ludzie by tak robili i jak byśmy to nie zablokowali to w pierwszy dzień po resecie już latały 150lvl. Dlatego nie ma co pisać więcej. Zamykam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi