Domik139 0 Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 1. Twój Nick: Domi 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: krzysiek12 4. Steam_ID oskarżonego: nie wiem jak znaleźć 5. Data i godzina zdarzenia: około 16:35 29.02.2020 6. Mapa:jb_new_chernobyl 7. Opis sytuacji:Krzysiek nie słusznie zabił mnie jak doszliśmy do zabawy i tłumaczył się że wyrzuciłem broń za późno chociaż nie posiadałem nawet broni 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):więźniowie z celi, grał PortiZ ale nie widział sytuacji 9. Wynik/numer rundy/czas:5 runda na początku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 1. Od tego służy komenda !fk 2. Jeśli był admin mogłeś to zgłosić na u@. 3. Maks upomnienie. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi