Erwin Rommel4Ever 207 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 1. Twój Nick: Erwin Rommel 4 Ever 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: Super Goku i po części Xizang 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:464374300 i STEAM_1:0:536069157 5. Data i godzina zdarzenia: około 9:40 6. Mapa: ba_jail_minecraftparty_v6 7. Opis sytuacji: Pierwsza połowa mapy wszystko spokojnie no może poza chaotycznym prowadzeniem jednego ct-ka ale przekazywał pozytywną energię więc nie mam zastrzeżeń do niego. Problem zaczął się kiedy zginął i zostałem sam. Najpierw gracz Xizang zaczął mnie wyzywać że mam ''kija w dupie'' bo nie pozwoliłem mu wrócić a następnie Super Goku mimo że stał na secrecie i chował się w grupie bijących go napisał freekilla twierdząc że miał pozycje buntu. Sam nie byłem pewien w 100% czy tak było mimo że zdawało mi się że bił secreta, więc postanowiłem dać mu freeday'a w następnej rundzie. Jednak zbulwersowany moim ''kijem w dupie'' Xizang zaczął prosić żeby wywalił mnie ktoś z ct i zrobił to właśnie Super Goku. Na pytanie jaki jest powód votekicka Xizang odpowiedział niezbyt poważnym argumentem a Goku stwierdził że w kolejce jest osoba z mutacją a ja mam "schizę" (podobnie powiedział Xizang) a rzekoma osoba z mutacją w rzeczywistości nie ogarniała i chwilę po wejściu do ct wyszła. Podsumowując - bezpodstawny kick z CT. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Babeczkyy a demo tutaj : http://320879.node60.pukawka.pl/dem-ba_jail_minecraftparty_v6-1583828402-1583828402.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: Mniej więcej połowa mapy dokładnie nie pamiętam Edytowane przez -_- Podbijam, bo mija 24h. @freshman 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Gracze ze skargi jak i kilku innych zostali zbanowani, dzięki za zgłoszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi