WituSS 2 Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 (edytowane) 1. Twój Nick: 𝓳𝓞𝓱𝓝 --> John 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Krzysiek12[CSC] (jakoś tak nie umiem sprawdzić bo mam bana na 30min) 3. Nick oskarżonego: Krzysiek12[CSC] 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:458549347 5. Data i godzina zdarzenia: 22:30 około 6. Mapa: jb_peanut_v3r 7. Opis sytuacji: siedziałem w małym pomieszczeniu na prawo od dolnego wyjścia z GR gdzie nie widać kto jest w środku lecz ci co są w środku widzą na zewnąrzt. Podczas prowadzenia zbuntowałem się i się tam skryłem. Nikt mnie nie widział. Grzacz Krzysiek12 [CSC] miał FreeDaya i stanął w wejściu tego pomieszczenia i patrzył na mnie na CT na mnie na CT i machał kosą w moją stronę po czym Prowadzący przyszedł sprawdzić o co chodzi Krzysiowi12 i mnie zabił bo tam siedziałem. Grzacz Krzysiek jeszcze się tego wypierał. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): dema nie mam screenów nie mam świadkowie no to Krzysiek12 i chyba Howli to widział 9. Wynik/numer rundy/czas: 0:4 (prawdopodobnie) Edytowane 14 Marca 2020 przez WituSS złe napisanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 @WituSS Poniżej temat ze wzorem. Jak się do niego zastosujesz, skarga będzie wyglądać o niebo lepiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Gracz został ukarany, dziękuje za zgłoszenie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi