KaliS 0 Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Mój nick kaliS Gracz o nicku Diabelel Steam ID https://steamcommunity.com/id/KrychuX/ Data i Godzina 2:37 15.03.2020 Mapa: jb_fairway_csgo_tangofix Był freeday typ zabija mnie za to ze jestem obok (g) gierela jak to sie pisze a bylem tylko wentach a nie w srodku (g) gierela nie ogarnia komend itd Dowodu nie mam na słowo mi nikt nie uwierzy mam nadzieje ze macie mozliwość obejrzenia demka spróbuje dać screnna ale nie obiecuje Wynik/numer rundy/czas: runda 7 czas początek wynika niestety nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) Uwaga! Nazwa tematu powinna brzmieć [Skarga] Twój nick lub nick osoby, na którą składasz skargę. Przykład: [Skarga]Besi523. Uwaga! skarga która nie zawiera dowodu zostanie automatycznie zamknięta i nie sprawdzona. Zabrania się pisania "dodam demko gdy się pojawi" itp. nie masz demka - nie piszesz skargi. Edytowane 15 Marca 2020 przez SnuFFy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animovy 91 Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Bez dowodów skarga może zostać odrzucona @KaliS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Brak demka i dowodów, odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi