SnuFFy 1 119 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Będzie za to Assassin's Creed Valhalla! Wczoraj 29.04.2020 można było zobaczyć całodobowy stream graficzny z teaserów dotyczących gry, a już dzisiaj pojawił się pierwszy trailer nowego AC w realiach wczesnego średniowiecza i tak zwanej Ery Wikingów. Jestem osobiście bardzo mocno zachwycony tym, że właśnie w tym okresie pojawi się ten nowy AC ponieważ uwielbiam historię wikingów i mam nadzieję, że znajdą się osoby, które podzielają moje zdanie. Gra ma pojawić się w wakacje tego roku czyli również przed Cyberpunkiem redów, który ma pojawić się 17 września. Co tu więcej mówić, zapraszam do oglądania P.S Mam taki Hype, że na pewno będę edytować temat w celu nowych wiadomości lub ciekawostek Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez SnuFFy 2 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adix 17 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Sam nie moge sie doczekac! Rowniez jestem starszym fanem AC. Wczoraj kupilem na ps4 AC Origins, a ostatnio ukonczylem Oddysey (brakuje mi 3-4 trofea do platynki). Jestem ciekawy jak im to wyjdzie, bardzo podobalo mi sie w Oddysey system walki i rozbudowy na skille. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi