young_mazi 50 Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Dzisiaj nasz kochany prezydent wrzucił kawałek dot. chellangu i zrzutki na COVID-19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Maja 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Piękny ten nasz kraj Kasa na TVP jest (wraz z podpisem prezydenta), a sam prezydent musi firmować swoim nazwiskiem i posadą akcje, która pomaga szpitalom w tej ciężkiej sytuacji xD 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Ale czy ktokolwiek zauważył, że Andrzej stoi na mało ciekawym tle. Pałac Prezydencji jest piękny i ścian, żeby się pokazać jest mnóstwo(byłam w zeszłym roku na Nocy Muzeów, więc wiem xD) Pewnie się chowa przed Jarkiem. xD Ale szczerze to nie zasługujemy na takie rzeczy. Jest już źle, jak dzieją się takie akcje. + Słaby człowiek od PR, bo to wypuścili. Ale no każdy ma swój gust 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Ja najlepsze jest to, że myślałam bardzo długo, że to fejk. Szczerze? W mojej głowie to wciąż fejk, bo aż tak dawno mi nie było za kogoś wstyd (fakt bezpodstawnie). Rozumiem wszystko bycie prezydentem, to trzeba być blisko z młodzieżą, bo to takie fajne, ale SERIO? XD Minusik ode mnie dla Pana Dudy. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Trzyma się bitu jak konstytucji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi