young_mazi 50 Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Dzisiaj nasz kochany prezydent wrzucił kawałek dot. chellangu i zrzutki na COVID-19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Maja 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Piękny ten nasz kraj Kasa na TVP jest (wraz z podpisem prezydenta), a sam prezydent musi firmować swoim nazwiskiem i posadą akcje, która pomaga szpitalom w tej ciężkiej sytuacji xD 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Ale czy ktokolwiek zauważył, że Andrzej stoi na mało ciekawym tle. Pałac Prezydencji jest piękny i ścian, żeby się pokazać jest mnóstwo(byłam w zeszłym roku na Nocy Muzeów, więc wiem xD) Pewnie się chowa przed Jarkiem. xD Ale szczerze to nie zasługujemy na takie rzeczy. Jest już źle, jak dzieją się takie akcje. + Słaby człowiek od PR, bo to wypuścili. Ale no każdy ma swój gust 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Ja najlepsze jest to, że myślałam bardzo długo, że to fejk. Szczerze? W mojej głowie to wciąż fejk, bo aż tak dawno mi nie było za kogoś wstyd (fakt bezpodstawnie). Rozumiem wszystko bycie prezydentem, to trzeba być blisko z młodzieżą, bo to takie fajne, ale SERIO? XD Minusik ode mnie dla Pana Dudy. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Trzyma się bitu jak konstytucji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi