Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga na x_suchy-g4skins.com

czaris

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: Western Chris [CSC]
2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz
3. Nick oskarżonego: x_suchy-g4skins.com
4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:78707217
5. Data i godzina zdarzenia: Około 20:30
6. Mapa: jb_jailberd_v5_final_fix
7. Opis sytuacji: Chłop około 12 lat wchodzi do ct na bhopdayu bez kolejki (ostatnia runda), po czym zaczyna siedzieć na boisku i bawić się piłką. Wiele osób mu mówiło żeby poszedł do gr'a, ale on każdego ignorował. Zablokował kilka osób piłką w tym mnie, gdy miałem 1v1 z jakimś typem. W następnej mapie (chernobyl) wszedł do ct (bez kolejki oczywiście), po czym przyszedł zyxeel i powiedziałem mu o tym, a gdy się go spytał czy wchodził bez kolejki, to on wyszedł z gry.
8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://782202.node33.pukawka.pl/dem-jb_jailberd_v5_final_fix-1591206574-1591209246.zip
9. Wynik/numer rundy/czas: Nie pamiętam wyniku ani czasu, ale wiem że to była przedostatnia/ostatnia runda.
Edytowane przez Chris McLean
dodanie jednego punktu wiecej
  • Like 7

Potwierdzam oskarżenia. 

Jak grałem niedawno i na wg zaczął strzelać do swoich i gdy ktoś powiedział mu na czym polega zabawa napisał coś w stylu "spier#alaj". Nierozgarnięty w TT więc w CT mógł jeszcze więcej nabroić

• Haha 1
  • Zmieszany 2

Wiec przeglądnąłem demko i to zauważyłem.

Po pierwsze nie wiem jak to sie sprawdza na demku czy on wbił do CT bez kolejki, ale mogę się wypowiedzieć z tego, co widziałem, pierwsza jego runda jako CT widać że nie jest zaawansowany graczem jako guard.

Po drugie wiele razy był Bhop Day jak ja grałem, I ciągle CT było poza gun roomem.
Powinno być cos takiego, że podczas zabaw CT i TT mogą przenikać przez siebie.

Po trzecie widać na końcu oskarżonego gracza co zablokował TT swoim ciałem po czym został zabity przez innego TT.
Może być cos takiego frustrujące, bo jak by nie było go tam to na pewno by to inaczej wyglądało.

Ja myślę, że ban na CT wystarczy mu, jeżeli chce się wypowiedzieć to może napisać pod tym postem lub jeżeli dostanie bana na CT od administracji to może napisać o UB na CT jak zasłuzył.

• Haha 1
  • Zmieszany 6

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności