R0dess 2 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Cześć, Niedawno zacząłem grę na tym serwerze i nie wiem jak mogę zmniejszyć napis dotyczący klasy, poziomu i perku. Przez to, że nie mieści się na ekranie nawet nie widzę jaki kto ma poziom, no i przede wszystkim sam napis zajmuje zdecydowanie za dużo miejsca. W załączniku widać o co mi dokładnie chodzi. Dodam, że monitor WQHD (2560*1440) i na takiej rozdzielczości gram. Nie pomaga komenda /hud, nie daje też nic komenda na skalowanie hud w konsoli (zmniejsza się wszystko inne, ale nie ten napis). Jak mogę go zmniejszyć aby się w całości mieścił na ekranie, oraz nie zasłaniał aż tyle. Pozdrawiam Rodess Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 a w opcjach sprawdzałeś ustawić Proporcje ekranu Panoramiczny 16:9 Rozdzielczość 1920x1080 ja tak mam i normalny mam HUD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0dess 2 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Tak mam tak ustawione 16:9, a rozdzielczości nie chcę zmniejszać do FHD, bo źle to wygląda na monitorze z wyższą rozdzielczością 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0dess 2 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Dobra już nie ważne, pomogło przełączenie z okna bez ramek na pełny ekran, niby żadna różnica w wyglądzie, ale przynajmniej teraz napis się skaluje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi