Sativa. 27 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Tutaj jest normalne, cieszyć się ;q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Normalne? Przecież tutaj też wyglądasz jakbyś był zjarany. haha ^^ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 #SATIVA#WIECZNIEZJARANY ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 To już jest taki stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Niestety ale wszysto ma swoje skutki ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sativa. 27 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Marihuana, to jest to czego potrzeba do życia, palę bardzo długi czas, skutki są takie ze mam nie raz dziury w głowie, ale nie mam tak ze jak nie zapalę to coś zemną jest, z miejsca mogę to rzucić, ale na razie jeszcze jest czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Marihuana, to jest to czego potrzeba do życia, palę bardzo długi czas, skutki są takie ze mam nie raz dziury w głowie, ale nie mam tak ze jak nie zapalę to coś zemną jest, z miejsca mogę to rzucić, ale na razie jeszcze jest czas. Po jakimś czasie się uzależniasz w jakimś stopniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Palenie to zuo. xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Ni ma Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Mashiro * 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Weź tego painta usuń :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Mówią też, że nie szkodzi, co jest nieprawdą, tak samo jak to, że się nie uzależnisz. W większości przypadkach te zioło może być pryskane chemikaliami itd. No chyba, że jakaś samosieja. xd Nie wiem, rób jak chcesz, ale stawianie palenia na najwyższym miejscu zapotrzebowań w życiu to błąd. A tutaj moja mordeczka. xd Kiedy z oczkiem będzie ok? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) /\ mordo Hiii już się nie da, a zamazałam, bo mam zaklejone oczko. @Edit w sumie to nie wiem, możliwe, że za ok. tydzień Edytowane 3 Lutego 2015 przez dzika ryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Ostatnie :v Edytowane 8 Listopada 2020 przez Daniel.! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Ostatnie :v Co ostatnie? Nie ma ostatnie xD Fajne włoski, ale gdzie ten rapeface to ja nie wiem Edytowane 3 Lutego 2015 przez dzika ryba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Niecikovsky :v 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Rybcia, jaki rapface? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 ( ͡° ͜ʖ ͡°) twoja nazwa jest nazywana jako rapeface Rape=porwanie, gwałt czy coś xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 ( ͡° ͜ʖ ͡°) twoja nazwa jest nazywana jako rapeface Rape=porwanie, gwałt czy coś xD To chyba jednak czas nick zmienić ;d 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ostatnie c; 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Oj Madziu, Madziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Starsza wersja Agaty z rodzinkipl? Sweet :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Madzia, madzia. <3 Moja dupera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Madzia malinka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Pierwsze ^^ 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Neffju fajny sweterek ^^ xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi