Bubek 1 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Witam chciałem się dowiedzieć czemu na serwerze EVENT COD 128TR Cs-Classic !ws Call of Duty dostałem bana gdy nic złego nie zrobiłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubek 1 Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 no nie wiem czy to takie kurwa zabawne jak macie zjebaną administracje. Grasz se a ten cie banuje pluje na was kurwy forum nie lepsze nawet nie otrzymasz pomocy XD to edek wytłumacz mi czemu zostałem zbanowany nawet powodu nie podał tamten admin 16 minut temu, Edekk napisał: Ale uspokój sie bo Ci żyłka pęknie byłem spokojny to mnie wyśmiali więc no ^^ 13 minut temu, Edekk napisał: Napisz normalnie odwołanie w miejscu do tego przeznaczonym a z tego co widzę to za aktywnego bana jak aktywny ban? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edekk 50 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Ale uspokój sie bo Ci żyłka pęknie Napisz normalnie odwołanie w miejscu do tego przeznaczonym a z tego co widzę to za aktywnego bana Usuncie tą konwersacje//Dzięki 🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Lutego 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Prośby o UB składamy w tym dziale https://forum.cs-classic.pl/forum/85-prośby-o-ub/ Jest tam wzór, który należy wypełnić, a jeśli nadal masz problem, to tutaj jest FAQ Patrząc po nick, wychodzi na to, że dostałeś bana za multikonto (aktywny ban). Napisz temat z prośbą o UB i poczekaj na informację od osoby banującej, czyli @Mahesvara2 Kolejna sprawa Parokrotnie złamałeś regulamin 1. Pisanie postów pod postem 2. Obrażanie użytkowników Użytkownicy na forum mają prawo dodać reakcję taką jaką chcą pod danym postem, bo po to one są, więc nie ma się co denerwować z tego powodu Informuję też, że w przypadku braku wypełnienia wzoru, temat zostanie zamknięty, to samo wydarzy się gdy zaczniesz obrażać innych użytkowników Temat zamykam, bo uzyskałeś już odpowiedzi co należy wykonać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi