Teksano 64 Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 1. Twój Nick Teksano 2. Kto zawinił? (admin/gracz) admin xD 3. Nick oskarżonego Atlas 4. Steam_ID oskarżonego STEAM_1:0:193652040 5. Data i godzina zdarzenia 20:40 6. Mapa jb_leaderminecraft 7. Opis sytuacji: Witam. Otrzymalem wlasnie mute na godzinke, mimo tego przyznaje sie ze naduzywalem mikrofonu jakies 10 sekund... ale godzina muta za cos takiego ? Mimo iz gracze typu sutek korwina grajac w ct dostaja wieczne upomnienia i zadnego muta/bana? XD Przeciez to jest zart... Rozumiem swój błąd, naduzylem mikrofonu jednak z bomby ban na godzine wedlug mnie jest przesadą Smutne jest to ze osoby bez mutacji naduzywaja mikrofonu notorycznie i nie ponoszą konsekwencji a ja odrazu oktrzymuje bana na 60 minut Pozdrawiam serdecznie adminów cs classic jb. Swietna robota. Oby tak dalej, kocham was ❤️ 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19buszmen 45 Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) Po 1 to niepowinieś się zasłaniać innymi na na serwerze, nadużywałeś mikrofonu więc dostałeś tego mute'a. Po 2 zmniejeszyłem ci go do 30min dzięki Medve ale i tak uważam, że powinieneś mieć go na godzinę. Po 3 Nie dostałeś go z "bomby" tylko ostrzegłem cię, że zaraz cię zmutuję ale ty nawet tego nie słyszałeś bo nadużywałeś mikrofonu. Edytowane 20 Marca 2021 przez 19buszmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi