redm1 27 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) Wzór skargi: 1. Twój Nickredm1 2. Kto zawinił? (admin/gracz)admin 3. Nick oskarżonego Polaczek1337 4. Steam_ID oskarżonego- 5. Data i godzina zdarzenia 03-27-21 17:17 6. Mapa Eldorado 7. Opis sytuacji:Dostałem najpierw perm mute/gag za moj bind[ktory wczesniej ani nigdy nie byl podlegany karze],po czym za obrażenie go na u@ dostałem perm na server,-3.2. Zakaz obrażania graczy na serwerze [Ban na 30 min / Ban na 1-3 godziny]3.3. Zakaz obrażania adminów na sayu/tsau/u@/ bądź przez mikrofon [Ban na 1 godzinę / Ban na 1 dzień],Jeszcze bez ostrzezenia ,Soo nie zna regulamino,nie ogarnia sm. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) http://414339.node46.pukawka.pl/dem-de_eldorado_csgo_b3-1616342246-1616343832.zip Edytowane 21 Marca 2021 przez redm1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Z adminem sobie pogadałem dlatego też został ten ban skrócony ale ty też masz swoje za uszami i już pokazałeś co potrafisz więc nie widzę sensu w pisaniu skargi skoro wszystko zostało wyjaśnione w Prośbie o UB jak byś od razu napisał skarge na ten temat i wtedy chciał mniejszą kare to może i bym ci zmniejszył do tych 1-2 dni bana, ale że pisząc prosbe o ub nie potrafiłeś zachować kultury i tam też obrażać admina który jest nowy i ma prawo się mylić, i wtedy od tego właśnie są skargi żeby wszystko wyjaśnić ja już swoje napisałem i nie zmniejszę ci bana 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi