MOWILA ZE MIALA 16 2 Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 1. Nick: Bสd👿多oy [CSC]2. Imię: Dawid3. Wiek:144. Znajomość komend strażnika(1-10): No takie 7/105. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/11058657. Parę słów o sobie **:No siemka jestem Dawid , i lubię tam grać w gry typu strzelanki . Lubie słuchać muzyki . Moim hobby jest piłka nożna i granie . Pomagam innym ludziom gdy trzeba. I jestem tam miły dla wszystkich.8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: No żeby pomagać innym adminom . Żeby no nie było wyzywania sie na vc. Pomagać nowym graczom jak tutaj grać . Robić dobrą atmosferę. I robić tam git kulturke . 9. Steam_ID: STEAM_0:1:559214269 Trzymaj10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 5-7 h na dzień 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze to tak 6-7 godzin. Weekendy 9-10 godzin. 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 692.4 h13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): Nie (W tamtym podaniu pisałem na telefonie , na kompie mi nie działała stronka)14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Ani razu nie byłem (Może tutaj mi sie uda )** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 8 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayashi 82 Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Na nie. - pchasz się na siłę na ta posadę - używasz jakiegoś mutatora bo piszesz że nie masz mutacji a brzmisz jakbyś miał z 60 lat. - wiek - zachowanie - same w sobie podanie jest słabo napisane Dziękuję, dobranoc. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubek 118 Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) -mutacja -bledy po ct -pchanie się do runde do ct -skopiowane podanie +aktywnośc Na nie pzdr Edytowane 27 Maja 2021 przez Qubek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bellow 78 Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) Nie obraź się, ale twoje prowadzenie po CT jest monotonne, a przez ton twojego głosu staje się coraz to nudniejsze. Gdy prowadzisz mam wrażenie, ze robisz to bo ktoś ci każe... Runda w rundę słyszę te same polecenia i ten sam ton glosu. Nic nowego nie dodałeś do podania tylko wkleiłeś to, co napisałeś tydzień temu. Nigdy nie widziałem żebyś komuś pomagał, a gdy ktoś robi coś wbrew regulaminowi to przeważnie siedzisz cicho. Nie widze cię w roli guarda, bo nie wyróżniasz się czymkolwiek na tle innych graczy. Odpuść sobie pisanie podań co tydzień i „zaangażuj” się bardziej, jeżeli zależy ci na tej posadzie. Edytowane 27 Maja 2021 przez Bellow 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs 61 Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) Jesteś graczem młodym i to widać po twoim zachowaniu. Również po twojej grze na serwerze mogę z pewnością stwierdzić, że bardzo ciężko byłoby Ci opanować graczy łamiących regulamin. Twoja aktywność na serwerze jest bardzo dobra lecz samą aktywnością nie "załapiesz" się na posadę strażnika. Nie widziałem też abyś pomagał nowym graczom. Widać z twojej strony pewne starania o tą posadę lecz to niestety za mało.. Jestem na nie Edytowane 27 Maja 2021 przez vhs 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Maja 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi