robertksygzywygzy 0 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 1. Nick: RZUREKXGOD TAK JAK SKLEJEK BO JA JEGO FAN2. Imię: BOGUSIA SOB3. Wiek: 734. Znajomość komend strażnika(1-10): 11 JESTEM TWORCA TYCH KOMEND5. Sprawny i działający mikrofon**: NIE WIEM CO TO6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/10416877. Parę słów o sobie **: HEJ JESTEM RZUREK MAM NA IMIE BOGUSIA CHOZDE DO 9 KLASY PODSTAWOWKI W LONDON LUBIE GRAC NA CZITACH W CSGO Z KOLEGAMI ORAZ SZKALOWAC SIEC CSC MIESZKAM W LUBINIE8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: CHCIALBYM ZOSTAC STRAZNIKIEM A POTEM ADMINEM A POTEM OPIEKUNEM A POTEM ODBANOWAC NIEWINNYCH GRACZY ZBANOWANYCH PRZEZ PANA ZAKOMPLEKSIONEGO WLASCICIELA9. Steam_ID: STEAM_0:0:51301982710. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 24H GRAM CALA NOC I CALY DZIEN11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): DNI ROBOCZE I WEEKENDY CALY CZAS MOZE CALE ZYCIE TO CSCLASSICGOWNO12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: OD MOMENTU WYDANIA CS 1.613. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): NIE ROZUMIEM PYTANIA14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): POSIADALEM W METINIE 2 NA SERWERZE JUTUBERA** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi